WIE ZIJN WE

Dit is de website van FysioWG, vroeger bekend onder de naamPraktijk Lank Bos en Hans de Rooij. Deze praktijk is 36 jaar gevestigd geweest op Nicolaas beetsstraat130. Medio 2015 zijn wijuiteindelijk verhuisd naar de huidige lokatie. Wij, Dirk Hoonakker, Emen Aluch en Hans de Rooij, hebben gekozen voor deze plek vanwege zijn centrale ligging in Oud West en omdat de ruimtes licht en ruim zijn. Het WG terrein is een rustige plek in een levendige buurt.

Met de continuering van onze samenwerking staan wij voor een hoge kwaliteit van behandeling. Door elkaars kwaliteiten te benutten en de diversiteit van onze kwaliteiten bieden wij een hoogwaardig zorg product aan.

Wij hebben contracten met alle verzekeraars voor 2017.  U kunt bij ons terecht zonder verwijzing (direct toegankelijk).  Afspraak meestal binnen 24 uur. 

Wij zijn ingeschreven in, het BIG register, het kwaliteitsregister van het KNGF ( koninklijk genootschap voor fysiotherapie ), het Centaal Kwaliteits Register CKR, het NVA, het NVMT, het RCN register Nederland.

Wij zijn aangesloten bij het claudicationetwerk.

Wij zijn aangesloten bij het schoudernetwerk Amsterdam.

Wij werken onder andere samen met: huisartsenpraktijk Van Heusden en Van Eijkeren , huisartsenpraktijk Dagmar van Wijngaarden, Gezondheidscentrum Helmersstraat, Huisarts Jan Mehrtens, Huisartsenpraktijk Westlandgracht, Buurtzorg Oud West, Buurtzorg De Baarsjes, ergotherapie Doen en  buurtconciërge.


Emen Aluch                     Dirk Hoonakker              Hans de Rooij