Astrid Sanders

Astrid Sanders


Per 1 augustus is Astrid werkzaam in de tweedelijns hand revalidatie. Zij is gevraagd te komen werken voor een toonaangevend revalidatie instituut. Wij vinden het uiteraard heel jammer om een leuke collega en zeer goede fysio-/handtherapeut te moeten missen, maar wij zijn heel blij voor Astrid dat zij in haar nieuwe baan al haar skills en wetenschappelijke vaardigheden kan toepassen.

Voor het vinden van een handtherapeut adviseert Astrid om de site van de Handtherapeuten Vereniging te raadplegen.

Sinds 2013 ben ik fysiotherapeut, al tijdens de opleiding fysiotherapie ben ik mij gaan verdiepen in de hand en onderarm. Ik heb in de praktijk veel kennis opgedaan over de hand en in het bijzonder deze van muzikanten, maar ook ‘de hand’ die moet revalideren na bijvoorbeeld een operatie. Bij elke klachten van hand of arm hoort ook een mens. Ik heb een holistische blik ontwikkeld waarin ik met u verder wil kijken dan alleen uw arm. Tijdens de behandeling ga ik samen met u op zoek naar de oplossingen van uw klachten. Dit kenmerkt mijn werkwijze. In beeld brengen van alle facetten van de klacht en daar een passende oplossing voor vinden.

Naast het werken in de praktijk ben ik bezig met de studie Fysiotherapiewetenschappen aan de Universiteit van Utrecht. Door deze studie kan ik de nieuwste kennis met de praktijk verbinden. In deze studie staan de vraagstukken uit de praktijk centraal en is de patiënt degene die de inzichten geeft voor verder onderzoek.

In mijn vrije tijd ben ik op of in het water. Ik ga het liefste windsurfen, zwemmen, zeilen en kajakken.

Ik sta ingeschreven in het BIG register onder nummer:  49917287604

Specialisme: Handtherapie, Fysiotherapie