Judith Mulders

Judith Mulders


Al bijna 25 jaar ben ik werkzaam als oefentherapeut Mensendieck. Daarvan heb ik het grootste gedeelte in een gezondheidscentrum samengewerkt met andere professionele behandelaren, waardoor ik een brede kijk heb ontwikkeld in het behandelen van fysieke en psychische klachten. Denk daarbij aan problemen als rugklachten,nek-schouderklachten, bekkenklachten, houdingsproblemen, maar ook stressgerelateerde klachten zoals hoofdpijn, hyperventilatie , slecht slapen en algehele gespannenheid. Deze ongemakken zijn door de Mensendieck methode goed te behandelen.

Hoe mensen zich voelen, hoe zij denken en wat voor weerslag dat heeft op hun lichaam vind ik boeiend. Ik heb mij daar de laatste jaren steeds meer in verdiept, o.a. door de opleidingen haptonomie  (gaat over aanraken, voelen en het gevoelsleven) en psychosomatiek (houdt zich bezig met de wisselwerking tussen de psyche en het lichaam).

Door de mix van opleidingen en cursussen die ik tijdens mijn loopbaan heb gevolgd, gecombineerd met de ervaring die ik heb opgedaan leveren mijn behandelingen positieve resultaten op. Cliënten vertellen ook dat door zich bewuster van hun lichaam te zijn geworden zij beter met hun klachten en gezondheid kunnen omgaan.

www.oefentherapiejudithmulders.nl

Specialisme: Oefentherapeut Mensendieck