Wij doen mee aan de Diabetes Challenge

De Nationale Diabetes Challenge brengt Nederland in beweging

De Nationale Diabetes Challenge (NDC) is een initiatief van de Bas van de Goor Foundation (BvdGF). Met de NDC wil de BvdGF een structurele bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven van mensen met diabetes in Nederland.

Het Gezondheidscentrum Helmersstraat ( onze buren ) doet mee met deze uitdaging door een loopgroep te organiseren en te begeleiden. Wij zijn hiervoor als begeleiders gevraagd. Dit doen wij vol overgave. Bewegen is leven en met deze wandelingen is een enorme gezondheidswinst te bereiken. Check de website van de Bas van de Goor Foundation.

Doe mee en schrijf je in. Iedere donderdag starten we om 16.00bij Gezondheidscentrum Helmersstraat. Anna Sprenglerstraat 101. Naast onze praktijk. We lopen een uur.

Meer info via info@fysiowg.nl