BSP_054.jpg

Ook dit jaar krijgt u weer alle ruimte om bij ons te komen.

Wij hebben ook dit jaar met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten.

Dit betekent dat wij uw behandelingen, mits u voldoende verzekerd bent, direct bij uw zorgverzekeraar indienen. U heeft hier dus geen omkijken naar.

Fascia Therapie

Logo%20FIT[1].png

Fascia Therapie

Wij hebben de opleiding fascia therapie gevolgd. Dit is een nieuwe kijk op bewegen en behandelen. Er wordt niet alleen gekeken of spieren en gewrichten goed en voldoende bewegen, maar ook of de omhullende en steunende structuren van het lichaam, de facia, voldoende bewegingsvrijheid hebben.

markt.jpg

Gezondheidsmarkt in de Klinker 15 november

Op woensdag15 november 12-17 uur presenteren wij de praktijk, ons therapie aanbod en kunt al uw vragen aan de therapeuten stellen.

Wooncentrum De Klinker, Borgerstraat 45, 1053 PB Amsterdam

De contracten met alle zorgverzekeraars voor 2018 zijn weer getekend.

Wij hebben deze maand weer de kontrakten voor 2018 met alle zorgverzekeraars afgesloten. Dit betekent dat, bij welke zorgverzekeraar u ook verzekerd bent, u ook in 2018, als u bij ons behandeld wordt, weer de behandelingen vergoed krijgt. Net zoals u dat al jaren van ons gewent was. Hoeveel behandelingen  u vergoed krijgt hangt uiteraard af van het aanvullend pakket wat u afsluit. Wij raden dan ook aan voor 1 januari goed te bekijken welk aanvullend pakket u neemt en bij welke verzekeraar u dat doet. 

Klik op de logo's hieronder om uw zorgverzekeraar te zien:

Emen mee als fysiotherapeut naar de UEFA Zaalvoetbalcup in Bratislava

Emen is er deze week niet. Hij is als fysiotherapeut/ verzorger mee naar de UEFA FUTSAL CUP in Bratislava. Dit is de uefa cup op zaalvoetbal gebied.

Het team SVV Knooppunt Amsterdam is Nederlands kampioen zaalvoetbal en heeft zich zo gekwalificeerd voor de uefacup. Emen is gevraagd om deze kampioenen blessurevrij te houden en topfit.

Klik hier om de belevenissen van Emen en het team op de eerste dag te zien.

Maandag is hij weer in de praktijk om zich weer in te zetten voor de gezondheidszorg van Oud West

 

Wij zijn nu aan gesloten bij het Claudicationetwerk.

Wij zijn sinds deze zomer aangesloten bij het claudicationetwerk. Emen heeft de speciale opleiding om deze aandoening te behandelen met succes afgerond en is nu gecertificeerd en aangesloten als specialist bij het claudicationetwerk.

Claudicatio ofwel etalagebenen is een aandoening waarbij de bloedvaten van de benen niet voldoende toevoer verzorgen tijdens lopen. Dit resulteert in kramp, waarbij men moet stoppen met lopen om de zuurstofvoorziening van de benen weer op peil te laten komen. (stilstaan voor een etalage.)

Bij ons wordt de behandeling van deze klacht op wetenschappelijke basis volgens de richtlijnen gegeven.

 

 

Wij doen mee aan de Diabetes Challenge

De Nationale Diabetes Challenge brengt Nederland in beweging

De Nationale Diabetes Challenge (NDC) is een initiatief van de Bas van de Goor Foundation (BvdGF). Met de NDC wil de BvdGF een structurele bijdrage leveren aan de kwaliteit van leven van mensen met diabetes in Nederland.

Het Gezondheidscentrum Helmersstraat ( onze buren ) doet mee met deze uitdaging door een loopgroep te organiseren en te begeleiden. Wij zijn hiervoor als begeleiders gevraagd. Dit doen wij vol overgave. Bewegen is leven en met deze wandelingen is een enorme gezondheidswinst te bereiken. Check de website van de Bas van de Goor Foundation.

Doe mee en schrijf je in. Iedere donderdag starten we om 16.00bij Gezondheidscentrum Helmersstraat. Anna Sprenglerstraat 101. Naast onze praktijk. We lopen een uur.

Meer info via info@fysiowg.nl

 

 

nieuwe locatie bijna klaar

We zijn heel blij dat we eindelijk een mooie nieuwe ruimte voor onze praktijk hebben gevonden.

Op het WG terrein in het voormalig ziekenhuis naast het oude poortgebouw, het oudste stukje van het Wilhelmina Gasthuis.

De ruimte is bijna geheel klaar. Per 1 augustus gaan we officieel van start en Emen draait er nu al proef. Dit om proefondervindelijk de puntjes op de i te zetten.