Hans de Rooij

Sinds 35 jaar ben ik werkzaam als fysiotherapeut en het vak blijft mij boeien. Het is fascinerend om te zien hoe je met relatief simpele middelen als een oefening, massage of het beter laten bewegen van een gewricht mensen weer op de been kunt helpen.

In de afgelopen 35 jaar heb ik heel wat voorbij zien komen aan therapieën, cursussen en methodes. Ik heb uit dit scala een aantal behandelmethodes me eigen gemaakt, waarvan ik zag dat dit daadwerkelijk wat doet voor klachten. Zo heb ik Dry Needling in mijn pakket en ben ik gespecialiseerd als thuiszorg fysiotherapeut, dat houdt in het behandelen van mensen in hun thuissituatie.

Verder ben ik naast fysiotherapeut ook Cranio Sacraaltherapeut. , waarbij ik klachten behandel door de dieper gelegen oorzaak aan te pakken. Vaak liggen oude lichamelijke patronen of emotionele klachten ten grondslag aan klachten. Met Cranio Sacraaltherapie kun je deze ( vaak diepgewortelde ) klachten loslaten. Ook behandel ik veel kinderen en bv. Huilbaby’s met Cranio Sacraaltherapie.

Het blijft een uitdaging om mensen weer pijnvrij in beweging te krijgen.

Ik sta in het BIG register onder nummer 39034856004 ( het BIG register is het officiële register waar alle werkers in de gezondheidszorg geregistreerd staan).

 


Afspraak maken:

wil je direct een afspraak maken of heb je een vraag aan Hans de Rooij? We helpen je graag.

Naam *
Naam